Resultaten voor uz leuven campus gasthuisberg leuven

 
uz leuven campus gasthuisberg leuven
 
Campus Gasthuisberg UZ Leuven.
UZ Leuven Gasthuisberg campus. 32 16 33 22 11. Directions to UZ Leuven campus Gasthuisberg. Where and how to park? Patients and visitors can park in the open-air car park and in the car park buildings at the front of Gasthuisberg campus.
UZ Leuven.
Met de campagne Op zoek naar mangomomenten zoeken Kom op tegen Kanker en KU Leuven naar kleine geluksmomenten in de dagelijkse zorg. Vier artsen van UZ Leuven in vijfde editie Topdokters. Vanaf dinsdag 6 februari zijn 9 weken lang vier van onze artsen te zien in Topdokters.
Parkeren in campus Gasthuisberg UZ Leuven.
Opgelet: deze werkwijze geldt specifiek voor UZ Leuven; op openbare laadpunten van EV-Point moet de chauffeur de laadpaal zelf ontgrendelen met de laadpas, via sms-code of de smartphoneapp. EV-Point volgt de laadpaal continu op en kan bijvoorbeeld ingrijpen als de stroom wegvalt. Bij problemen: neem contact op met EV-Point via het gratis nummer 0800 16822 dat nummer staat ook vermeld op de laadpaal. De helpdesk is gratis en dag en nacht bereikbaar. Bekijk de parkeertarieven op de verschillende parkings in campus Gasthuisberg.
Campus Gasthuisberg UZ Leuven.
UZ Leuven campus Gasthuisberg. 016 33 22 11. Afspraken: contacteer de dienst. Stel uw vraag. De ringweg rond campus Gasthuisberg is onderbroken. Bekijk de aanbevolen routes. U parkeert op de buitenparking of in het parkeergebouw aan de voorzijde van campus Gasthuisberg.
Routebeschrijving naar campus Gasthuisberg UZ Leuven.
Campus Gasthuisberg is vlot te bereiken met de fiets of te voet, via het centrum Van Waeyenberghlaan, en via de Leuvense ring, of komende van Herent. Vanaf de Tervuursepoort is er een tweerichtingsfietspad. De overdekte fietsenparking bevindt zich schuin tegenover de hoofdingang. Laatst bijgewerkt: 05-04-2017. 2018 UZ Leuven.
Overzicht alle diensten, centra en eenheden UZ Leuven.
E 391 EPSI-raadpleging. E 407 IRCC. E 408 radiologie campus Gasthuisberg. E 409 interne geneeskunde raadpleging. E 410 E 411 medisch ambulant centrum MAC. E 414 diabeteseducatie. E 415 centrum voor botdensitometrie. E 417 neuro raadpleging. E 427 heelkunde raadpleging.
Contact UZ Leuven.
Route, parking en voorzieningen per campus. Facturatie en financiële informatie. Contacteer de dienst medische administratie. Stages en studentenjobs. Lees meer over stages en vakantiewerk op onze jobsite. Pers en media. Neem contact op met de dienst communicatie. Enkel toegankelijk voor KU Leuven-medewerkers: zoek in de wie is wie naar een medewerker van UZ Leuven.
Wegenwerken campus Gasthuisberg UZ Leuven.
Ringweg campus Gasthuisberg onderbroken. De ringweg rond campus Gasthuisberg is onderbroken; dat heeft gevolgen voor het autoverkeer. Bekijk routebeschrijvingen naar campus Gasthuisberg voor auto, openbaar vervoer, fietsers en voetgangers. Bekijk de routebeschrijving. Bekijk het omgevingsplan. Laatst bijgewerkt: 02-02-2017. 2018 UZ Leuven.
Voorzieningen in campus Gasthuisberg UZ Leuven.
In de ontvangsthal en de bezoekersstraat loopt een permanente tentoonstelling. Wilt u meer weten over de tentoongestelde werken, de prijzen of wilt u zelf tentoonstellen? Neem dan contact op met het onthaal in campus Gasthuisberg. Laatst bijgewerkt: 26-03-2018. 2018 UZ Leuven.
UZ Leuven.
Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures via onze mailing. Bij" UZ Leuven werk je niet in een vacuüm. De combinatie van het technische werk en de menselijke contacten maakt mijn werk boeiend. Mijn keuze voor UZ Leuven was een keuze voor professionalisme.

Contacteer ons