Resultaten voor venster 33

 
venster 33
 
Venster33.
Venster 33 verwijst naar de canon van Amsterdam. In deze canon wordt Amsterdam in 50 vensters onderverdeeld, de Pijp valt onder venster nummer 33. Voel je welkom bij ons aan de bar, op het terras, tijdens het ontbijt of in de nachtelijke uurtjes.
Venster 33 in Amsterdam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Tussen het Heinekenplein en het Gerard Douplein heeft Venster 33 zijn stekkie gevonden. Een inspirerende plek waar jong en oud samenkomt om te genieten van een kop koffie, een borrel in de zon, een stevige lunch of een uitgebreid diner.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Pijp bruist, Venster 33 ook! Reizigersbeoordelingen Venster33 TripAdvisor.
De Pijp bruist, Venster 33 ook! Een paar weken geleden ben ik voor een drankje even neergeploft bij Venster 33 aan de Eerste v/d Helststraat midden in De Pijp. Leuke tent met heerlijke homemade ijsthee! En ze hadden natuurlijk nog veel meer, want eigenlijk kun je de hele dag door bij Venster 33 terecht.
We like Venster 33 Review of Venster33, Amsterdam, The Netherlands TripAdvisor.
Great find in de Pijp, lovely food. De Pijp is a great area in Amsterdam we had intended on going to another restaurant but looked a bit stuffy so we were delighted to stumble across Venster 33. The waiter was very ditsy didn't' know the menu very well and twice had to and check what the 3 specials were.
Bar Venster 33 Foto van Venster33, Amsterdam TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Bar Venster 33 Foto van Venster33, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Foto: Bar Venster 33. Alle 103 beoordelingen zien.
dinnersite banner.

Contacteer ons