Resultaten voor venster 33

 
venster 33
 
De Pijp bruist, Venster 33 ook! Reizigersbeoordelingen Venster33 TripAdvisor.
De Pijp bruist, Venster 33 ook! Een paar weken geleden ben ik voor een drankje even neergeploft bij Venster 33 aan de Eerste v/d Helststraat midden in De Pijp. Leuke tent met heerlijke homemade ijsthee! En ze hadden natuurlijk nog veel meer, want eigenlijk kun je de hele dag door bij Venster 33 terecht.
Venster33.
Venster 33 verwijst naar de canon van Amsterdam. In deze canon wordt Amsterdam in 50 vensters onderverdeeld, de Pijp valt onder venster nummer 33. Voel je welkom bij ons aan de bar, op het terras, tijdens het ontbijt of in de nachtelijke uurtjes.
De Pijp op zijn best: Venster 33. De Pijp op zijn best: Venster 33 Catch52.nl.
Als goede borrellocatie heeft Venster 33 het dus al goed voor elkaar, dat enorm fijne terras met zon gaat er voor zorgen dat de Pijp hier menig zwoele zomeravond gaat doorbrengen. Nu nog die paar kleine schoonheidsfoutjes als restaurant oppoetsen en dan komen ze er wel!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
We like Venster 33 Review of Venster33, Amsterdam, The Netherlands TripAdvisor.
Great find in de Pijp, lovely food. De Pijp is a great area in Amsterdam we had intended on going to another restaurant but looked a bit stuffy so we were delighted to stumble across Venster 33. The waiter was very ditsy didn't' know the menu very well and twice had to and check what the 3 specials were.

Contacteer ons