Meer resultaten voor venster 33

 
venster 33
 
We like Venster 33 Review of Venster33, Amsterdam, The Netherlands TripAdvisor.
De Pijp is a great area in Amsterdam we had intended on going to another restaurant but looked a bit stuffy so we were delighted to stumble across Venster 33. The waiter was very ditsy didn't' know the menu very well and twice had to and check what the 3 specials were.
Venster33.
Venster 33 verwijst naar de canon van Amsterdam. In deze canon wordt Amsterdam in 50 vensters onderverdeeld, de Pijp valt onder venster nummer 33. Voel je welkom bij ons aan de bar, op het terras, tijdens het ontbijt of in de nachtelijke uurtjes.
Venster 33 in Amsterdam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Tussen het Heinekenplein en het Gerard Douplein heeft Venster 33 zijn stekkie gevonden. Een inspirerende plek waar jong en oud samenkomt om te genieten van een kop koffie, een borrel in de zon, een stevige lunch of een uitgebreid diner.
Venster 33 940 foto's' 164 recensies Café Eerste van der Helststraat 42, 1072NV Amsterdam.
En dat betekent bij Venster 33 een driemaal aan nieuwe heerlijke specials en een nieuwe Visje van de Cuyp! Tonijn in kruidenkorst met avocadocrème, appelcompôte en wakame Parelcouscous met vongole, mosselen en petit legumes Lamsrack met linzen, haricovert en knoflookjus Heekfilet à la Siciliana met opperdoezersalade en spinazie.
De Pijp bruist, Venster 33 ook! Reizigersbeoordelingen Venster33 TripAdvisor.
De Pijp bruist, Venster 33 ook! Een paar weken geleden ben ik voor een drankje even neergeploft bij Venster 33 aan de Eerste v/d Helststraat midden in De Pijp. Leuke tent met heerlijke homemade ijsthee! En ze hadden natuurlijk nog veel meer, want eigenlijk kun je de hele dag door bij Venster 33 terecht.
Venster 33 18 foto's' Brasseries Eerste vd Helststraat 42, De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Venster 33 heeft een mooi interieur en ook de menukaart zag er goed uit, gecombineerd met een gemengd publiek niet alleen maar studenten leek het ons een leuke plek om te eten. Helaas viel dat eten erg tegen, we hebben maar liefst 15, uur moeten wachten op ons hoofdgerecht wat toen ook nog een lauwwarm aankwam.
Bar Venster 33 Foto van Venster33, Amsterdam TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Bar Venster 33 Foto van Venster33, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Foto: Bar Venster 33. Alle 109 beoordelingen zien.
Venster 33 Foto van Venster33, Amsterdam TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Venster 33 Foto van Venster33, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Foto: Venster 33. Van beoordeling: Almoço/lanche van Venster33. Alle 109 beoordelingen zien.

Contacteer ons