Zoeken naar bioscoop lantaren venster

 
bioscoop lantaren venster
 
Lantaren-Venster Rotterdam Bioscoopagenda Nederland.
Topfilms in de bioscoop Kinderfilms / Familiefilms in de bioscoop Premierefilms Verwachte films Nieuwe films in de bioscoop 3D films in de bioscoop Films in de bioscoop Alle films Nederlandse films Nederlandstalige films in de bioscoop Ladies Night films Films op TV Filmrecensies Interviews Fotoreportages Laatste filmnieuws Klassiek Gaming.
LantarenVenster Wikipedia.
De naam Venster vindt zijn oorsprong in de gedachte dat een filmvertoning een venster op de wereld was. Op de locatie van voor 2010 voerde de kunstorganisatie nog haar bedrijfsnaam met een schuine streep: Lantaren/Venster. Bekende namen in LantarenVenster bewerken. LantarenVenster heeft veel bekende namen over de vloer gehad, velen daarvan destijds nog als relatief onbekende artiest. Zo hebben onder vele anderen de Talking Heads, Ramones, Nick Cave and the Bad Seeds, Sex Pistols, Depeche Mode, Dire Straits, John Hiatt, UB40 en U2 in de jaren 70 en 80 in de Lantaren een optreden gegeven, meer recent hebben jazzmuzikanten als Branford Marsalis en Herbie Hancock opgetreden in het Rotterdamse theater. Externe links bewerken. Website van LantarenVenster. Geschiedenis van LantarenVenster in de Gouvernestraat. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleLantarenVensteroldid49943788.: Bioscoop in Rotterdam.
LantarenVenster Rotterdam Film Muziek.
Een debat bij de film De Achtste Dag met onder anderen Nout Wellink, ex-president van de Nederlandsche Bank. Grappige en ontroerende documentaire over Finse tieners met groeipijnen, die hun eigen stem en talent ontdekken in een nieuwe rage: het rijden op ouderwetse stokpaardjes.
Bioscoopagenda Lantaren-Venster, Rotterdam, films Rangschik op Tijd aanvangsTijd.nl.
TOP 10 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z ALLE. Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam 31-10-2772277 meer info. Rangschik op Films Tijd.
LantarenVenster Rotterdam alle films bioscooptijden FilmVandaag.nl.
Wijzigingen en fouten voorbehouden. Films in de bioscoop. Nu in de bioscoop Vanaf deze maand Bioscoop top 20 Bioscooptijden. 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005. Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December.
Filmagenda LantarenVenster Rotterdam.
Een intens en verontrustend drama over corruptie en onrecht, dat in het geheim gefilmd werd in het noorden van Iran. Hoe ver ga je om je eigen integriteit te bewaren in een land waar onderdrukkers de dienst uit maken? Isle of Dogs.
LantarenVenster Uitagenda Rotterdam.
LantarenVenster kent een rijke historie sinds 1949 als theater voor film, dans, theater en muziek aan de Gouvernestraat in Rotterdam. In oktober 2010 opende LantarenVenster haar deuren op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, in het lichte en ruimtelijke gebouw New Orleans.
Lantaren Venster Rotterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Op loopafstand van de metro/tram is Lantaren Venster de beste bioscoop van Rotterdam. De zalen zijn goed van opzet, veel keuzeaanbod en een fijne entree om wat te drinken/eten. Aangezien ik lange benen heb kan de beenruimte beter, maar het comfort van de stoelen maakt. Stel een vraag over Lantaren Venster.
Filmladder LantarenVenster Rotterdam.
in de buurt. Het filmtheater LantarenVenster ligt aan de Otto Reuchlinweg 996 en is tussen 1200: uur en 1800: uur telefonisch bereikbaar onder nummer 010 2772 277. Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen Lijn D, E als met de tram lijn 12, 20, 23 en 25.

Contacteer ons