Meer resultaten voor nieuw venster

 
nieuw venster
 
Externe link openen in een nieuw venster.
Wanneer je op je site een externe link hebt gemaakt naar een andere site, dan kun je door een code te gebruiken ervoor zorgen dat de link wordt geopend in een nieuw venster. Zo zorg je ervoor dat jouw website direct weer beschikbaar is, zonder de hele url weer opnieuw in de browser van een nieuw venster te moeten invoeren.
Computertip Koppelingen in een nieuw venster openen Internet SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Grappig of schattig. Waar vandaan: Computertips Koppelingen in een nieuw venster openen. Koppelingen in een nieuw venster openen. Hou de Shift toets ingedrukt als je op een koppeling link klikt. Deel op Facebook. Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Handleiding HTML Hyperlinks Document openen in nieuw venster.
Soms wil je een document laten openen in een nieuw venster. Bijvoorbeeld omdat je de pagina waarop de hyperlink zich bevindt, beschikbaar wilt houden voor de bezoeker in deze handleiding gebeurt dat om die reden met hyperlinks naar andere sites.
Computertip Dwing Internet Explorer elke link in een nieuw venster te openen Internet SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Dwing Internet Explorer elke link in een nieuw venster te openen. Houdt u er niet van dat uw huidige webpagina wijzigt wanneer u b.v. op een link klikt in een emailbericht, dan moet u Internet Explorer vertellen dat hij iedere link in een nieuw venster moet openen.
Tutorials HTML Formulier in nieuw venster openen WebSonic.
HTML Formulier in nieuw venster openen. Een formulier, bijvoorbeeld een contactformulier of een zoekformulier geplaatst op een website opent normaal gesproken altijd in hetzelfde venster. Nu is het ook mogelijk om een formulier automatisch in een nieuw venster te laten openen indien dit gewenst is.
hyperlink openen in nieuw venster Nederlandstalige Drupalgemeenschap.
DUG BE vzw. hyperlink openen in nieuw venster. Ik heb een hyperlink aangemaakt maar deze opent in hetzelfde venster, moet dan met het pijltje terug. Ik wil dat deze opent in een nieuw venster. Hoe krijg ik dit voor elkaar?
PCLeek MS Outlook: Onderdelen openen in nieuw venster.
Open MS Outlook en klik met rechts in het navigatiepaneel op het onderdeel of item dat u in een nieuw venster wil openen, en kies voor: In nieuw venster openen. Bij wijze van voorbeeld opent u Postvak-In en Contactpersonen in een nieuw venster.
Tip: nieuw venster in de Verkenner SeniorWeb.
De handigste oplossing is een extra Verkenner-venster openen. Dat is gelukkig wel eenvoudig: klik met de rechtermuisknop op de map In nieuw venster openen. Een nieuw venster in de Verkenner openen kan ook via het menu.: Start de Verkenner. Klik op Bestand. Klik op Nieuw venster openen.
Een WordPress menu item laten openen in een nieuw venster/ tabblad.
In sommige gevallen is het noodzakelijk de WordPress menu item in een nieuw venster / tabblad te laten openen. Wanneer je bijvoorbeeld een aangepast menu item hebt aangemaakt welke verwijst naar een externe website, dan is het wel zo gebruikersvriendelijk én verstandig deze te laten openen in een nieuw venster / tabblad.

Contacteer ons