Meer resultaten voor nieuw venster

 
nieuw venster
 
Handleiding HTML JavaScript Nieuw venster openen.
Open het nieuwe venster en zie hoe het na 3 seconden automatisch sluit. Hyperlinks in nieuw venster. Soms wil je in een nieuw venster hyperlinks opnemen, die een document openen in het venster, van waaruit het nieuwe venster geopend is.
hyperlink openen in nieuw venster Nederlandstalige Drupalgemeenschap.
hyperlink openen in nieuw venster. Ik heb een hyperlink aangemaakt maar deze opent in hetzelfde venster, moet dan met het pijltje terug. Ik wil dat deze opent in een nieuw venster. Hoe krijg ik dit voor elkaar? Datum van inzending.:
Google Chrome: Tabblad In Een Nieuw Venster Internet PCMweb.nl.
Google Chrome: Tabblad In Een Nieuw Venster. Het is in Google Chrome heel eenvoudig om een tabblad in een nieuw venster te openen. U klikt op het tabblad, houdt de muisknop ingedrukt en sleept het tabblad de tabbladenbalk uit en laat hem los.
Nieuw venster.
Wanneer bij een bepaalde optie geen waarde is ingevoerd, wordt de standaardwaarde gebruikt die ook wordt gebruikt als u op de menubalk Venster Nieuw venster kiest. De minimumhoogte en breedte zijn afhankelijk van het besturingssysteem van de gebruiker die het script uitvoert.
Een WordPress menu item laten openen in een nieuw venster/ tabblad.
In sommige gevallen is het noodzakelijk de WordPress menu item in een nieuw venster / tabblad te laten openen. Wanneer je bijvoorbeeld een aangepast menu item hebt aangemaakt welke verwijst naar een externe website, dan is het wel zo gebruikersvriendelijk én verstandig deze te laten openen in een nieuw venster / tabblad.
Open links niet in een nieuw venster, behalve in specifieke gevallen Navigatie Digitoegankelijk.nl.
Bijvoorbeeld in de link zelf tussen haakjes opent in nieuw venster of in de tekst voorafgaand aan de link. Bezoekers met een beperking die moeite zouden kunnen hebben met een nieuw venster weten dan al dat dit gaat gebeuren voordat ze op de link klikken.

Contacteer ons