Meer resultaten voor het venster

 
het venster
 
Locatie t Venster UNIE-K.
Ook mensen buiten t Venster leren kennen, is mogelijk via wekelijkse activiteiten zoals zwemmen, bowling of een culturele uitstap. Als je dat wil, helpen we jou om aan te sluiten bij het lokale verenigingsleven. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?
in het venster Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: in het venster DE in het venster EN in het venster ES. Vertalingen in het venster NLFR.
De of het venster? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van venster. Deutsch: Fenster Bekijk of het der of die Fenster is. Français: fenêtre Bekijk of het Le o La fenêtre is. Jou of jouw: jouw venster. Wat rijmt er op venster. Elk of elke: Elk venster.
Kijk eens naar binnen!
Er zijn 13 type-ruimtes uitgewerkt: het Salon, het Loket, het Kantoor, de Keuken, het Plein, de Vloer, het Podium, de Studio, het Deelpunt, het Werkhuis, de Catalogus, de Stiltekamer en het Venster! Het Venster verwelkomt partners om deze plek in de stad te co-creëren.
Het Venster Zorg voor ontwikkeling.
Het Venster is er voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen, maar zeker ook voor het gezin en het hele netwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van begeleiding en ondersteuning aan mensen met een vorm van Autisme, ADHD en/of psychosociale problemen of een combinatie van deze.
Het Vlaams woordenboek venster.
Raar is dat: het valt mij sinds jaren op dat in Nederlandse vertalingen van veelal Engelstalige boeken het lidwoord de juist aan populariteit wint, zoals in, inderdaad, de venster, maar ook de poeder, de sap. Geen idee of dat oiv het Engelse the is.
het venster Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het normale lettertype in het venster. La police de caractères standard à utiliser dans l'écran' d'accueil.' Het lettertype voor de kopregel in het venster. La police de caractères à utiliser pour le titre de l'écran' d'accueil.' Sluit het venster zonder instellingen op te slaan.
Het venster Henri Victor Wolvens KMSKA Lukas.
Home Het venster. ONTDEK DE ECHTE VAN EYCK: NIEUWE FOTOS VAN HET GERESTAUREERD LAM GODS GESLOTEN.: Zie overzicht Persaanvraag beeldmateriaal. Henri Victor Wolvens. 79.0 cm x 99.0 cm. olieverf op doek. Lukas Art in Flanders VZW, foto Hugo Maertens Aanvullende auteursrechten SABAM Belgium.
neus de aan het venster steken VRT-Taalnet.
op het toneel komen. In de sporttaal is het ook in Nederland bekend. Niet zo heel lang na Bernard Hinault stak een nieuw supertalent de neus aan het venster. Niet zo heel lang na Bernard Hinault trad een nieuw supertalent naar buiten.

Contacteer ons