Zoeken naar t venster

 
t venster
 
Het Merelbos Stad Izegem.
Het bosje van 5 ha 23 are is een rustige groene plek aan de rand van een nieuwe woonwijk en het Provinciale Centrum t Venster. Om de bewoners van t Venster optimaal te laten genieten van de natuur, werd op 23 november 1997 het Merelpad officieel geopend.
t Venster Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Over t Venster. t Venster is een centrum van vzw UNIE-K naast De Waaiberg en Ons Erf' en is een woonvoorziening voor 28 volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel d.w.z. cliƫnten hebben een beperking tgv van ongeval, hersenbloeding, evolutieve ziekte waardoor alleen wonen of thuiswonen niet meer haalbaar is.
t Venster Provinciale Dienstverlenings-centra, Emelgem Izegem Tel: 051318. Gehandicapten Diensten centra goudengids.be.
Stad, postcode, straat, buurt. Gehandicapten Diensten centra. t Venster Provinciale Dienstverlenings-centra. Een recensie schrijven? t Venster Provinciale Dienstverlenings-centra. Willem Elsschotstraat 19/1, 8870 Emelgem Izegem. 051 31 84 72. 051 31 90 34. Gehandicapten Diensten centra. Andere interessante bedrijven in de buurt.
UNIE-K.
En wat misschien nog belangrijker is: UNIE-K voorziet ook de nodige medische opvolging. Pieter is hier graag en wij zijn heel tevreden dat hij gerust en veilig is. Contacteer ons voor meer info. Locatie Ons Erf. Locatie De Waaiberg. Locatie t Venster.
t Venster Emelgem Izegem UiT in Vlaanderen.
zondag 3 juni 2018. t Venster Emelgem Izegem. Van 27 april 2018 tot 26 oktober 2018. t Venster Emelgem Izegem. Spel of quiz. Toon volledige agenda van t Venster. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in.
UNIE-K Tehuis voor Niet-Werkenden t Venster Emelgem De sociale kaart.
Toevoegen aan favorieten. Voeg UNIE-K" Tehuis voor Niet-Werkenden t Venster Emelgem" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. UNIE-K Tehuis voor Niet-Werkenden t Venster Emelgem. U bent hier. UNIE-K Tehuis voor Niet-Werkenden t Venster Emelgem.
Locatie t Venster UNIE-K.
Locatie t Venster. t Venster in Izegem is gespecialiseerd in de zorg en ondersteuning voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel NAH met inbegrip van de neuro-degeneratieve aandoeningen. Je kan er terecht voor dag en woonondersteuning en ondersteuning in eigen omgeving.
t Venster Wikipedia.
t Venster Wageningen, rijksmonument aan de Wilhelminaweg in Wageningen. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met t Venster of met t Venster in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van t Venster inzichtelijk te maken.
Home Welkom op Vmbo t Venster Arnhem.
Gemengde/theoretische leerweg 87 % geslaagd. Vmbo t Venster werkt mee aan Vensters voor Verantwoording, een landelijk initiatief van de scholen voor voortgezet onderwijs. Klik op de link hieronder.: VMBO t Venster Arnhem Sitemap Inloggen Website. Taal en rekenen. Topsport Talent School.
t Venster opent nieuwe infrastructuur Izegem Het Nieuwsblad.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis. t Venster opent nieuwe infrastructuur. 08/10/2015 om 0300: door fmr. Foto: Frank Meurisse. De provinciale voorziening voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel t Venster, deel van de groep Uniek, in Emelgem breidde haar infrastructuur uit.

Contacteer ons