Op zoek naar uz leuven herestraat 49 3000 leuven?

 
uz leuven herestraat 49 3000 leuven
 
Parkeren in campus Gasthuisberg UZ Leuven.
De kabel aan de kant van de auto blijft wel vergrendeld om diefstal onmogelijk te maken. Opgelet: deze werkwijze geldt specifiek voor UZ Leuven; op openbare laadpunten van EV-Point moet de chauffeur de laadpaal zelf ontgrendelen met de laadpas, via sms-code of de smartphoneapp.
Contact UZ Leuven UZ Leuven.
Enkel toegankelijk voor KU Leuven-medewerkers: zoek in de wie is wie naar een medewerker van UZ Leuven. Klachten, medische incidenten of feedback. Verliep er iets niet naar wens? Of hebt u een suggestie? Neem contact op met de ombudsdienst. UZ Leuven, Herestraat 49, 3000 Leuven.
Contact dienst laboratoriumgeneeskunde UZ Leuven.
Vooral besmette bezoekers brengen ziekenhuisbacteriën binnen in een ziekenhuis. Volg deze tips om besmetting met ziekenhuisbacteriën tegen te gaan. Diensten, centra en afdelingen. Ziekten, onderzoeken en behandelingen. Stuur een wenskaart. Opleiding en permanente vorming. Pers en media. Over UZ Leuven.
Campus Gasthuisberg UZ Leuven.
UZ Leuven behandelde vorige week voor het eerst een kankerpatiënt met een gloednieuwe vorm van immuuntherapie. De behandeling gebruikt afweercellen van de patiënt zelf, die genetisch gemodificeerd worden om de kankercel te herkennen en aan te vallen. Minder ingrijpende operatie van ingedeukte borstkas steeds populairder.
Contact dienst communicatie UZ Leuven.
Fax 016 34 49 17. Vragen of feedback. Ligging en bereikbaarheid. De dienst communicatie ligt in campus Gasthuisberg. Laatst bijgewerkt 19-06-2018. UZ Leuven legt zijn oor te luisteren bij patiënt. Naar aanleiding van de berichtgeving in De Standaard over stopzetting samenwerking met professor Van Gool. UZ Leuven legt zijn oor te luisteren bij patiënt.
UZ Leuven.
Van 9 juli tot 2 september zijn op de E314 de op en afrit aan campus Gasthuisberg afgesloten. Infosessies, lezingen, jobbeurzen en andere evenementen. Bekijk alle evenementen. NIeuwsberichten en artikels. Lees meer nieuws. Diensten, centra en afdelingen. Ziekten, onderzoeken en behandelingen. Stuur een wenskaart. Opleiding en permanente vorming. Pers en media. Over UZ Leuven.
Routebeschrijving naar campus Gasthuisberg UZ Leuven.
UZ Leuven behandelde vorige week voor het eerst een kankerpatiënt met een gloednieuwe vorm van immuuntherapie. De behandeling gebruikt afweercellen van de patiënt zelf, die genetisch gemodificeerd worden om de kankercel te herkennen en aan te vallen. Minder ingrijpende operatie van ingedeukte borstkas steeds populairder.
Dienst algemene interne geneeskunde UZ Leuven.
6 gerenommeerde ziekenhuizen gaan voor het eerst de door hen geleverde zorg voor longziekten onderling vergelijken. Bedoeling daarvan is om de zeldzame longziekte sarcoïdose beter te kunnen behandelen. Diensten, centra en afdelingen. Ziekten, onderzoeken en behandelingen. Stuur een wenskaart. Opleiding en permanente vorming. Pers en media. Over UZ Leuven.
Dienst oogziekten UZ Leuven.
De consultaties oogziekten, inclusief controles en onderzoeken, verhuizen naar campus Gasthuisberg. De activiteiten van campus Sint-Pieter verhuizen nog niet. Nieuwe software helpt glaucoom sneller opsporen. UZ Leuven ontwikkelt momenteel een manier om glaucoom sneller te detecteren met behulp van artificiële intelligentie.
Dienst gynaecologie en verloskunde UZ Leuven.
Een nieuwe, grootschalige studie toont aan dat zwangere vrouwen die kanker krijgen steeds vaker tijdens hun zwangerschap worden behandeld. Diensten, centra en afdelingen. Ziekten, onderzoeken en behandelingen. Stuur een wenskaart. Opleiding en permanente vorming. Pers en media. Over UZ Leuven.

Contacteer ons