Meer resultaten voor uz leuven leuven

 
uz leuven leuven
 
UZ Leuven.
Van 9 juli tot 2 september zijn op de E314 de op en afrit aan campus Gasthuisberg afgesloten. Infosessies, lezingen, jobbeurzen en andere evenementen. Bekijk alle evenementen. NIeuwsberichten en artikels. Lees meer nieuws. Diensten, centra en afdelingen. Ziekten, onderzoeken en behandelingen. Stuur een wenskaart. Opleiding en permanente vorming. Pers en media. Over UZ Leuven.
Uz leuven, Leuven Tel: 016332. Ziekenhuizen goudengids.be.
016 33 22 11. Leuven UZ Leuven. UZ Leuven biedt ambulante en gehospitaliseerde patiënten hoogstaande medische en paramedische zorg aan. Verspreid over onze 5 campussen Gasthuisberg, Lubbeek, Pellenberg, Sint-Pieter en Sint-Rafaël kunt u bij ons terecht voor uw medische zorgen.
Universitair Ziekenhuis Leuven Wikipedia.
Het Universitair Ziekenhuis Leuven UZ Leuven is een Belgisch katholiek academisch ziekenhuis in Leuven verbonden aan en deel uitmakend van de rechtspersoonlijkheid van de Katholieke Universiteit Leuven. De voornaamste campus van UZ Leuven bevindt zich sinds 1972 in de wijk Gasthuisberg.
UZ Leuven Startpagina Facebook.
Aangezien mijn huidarts foto's' en een verslag heeft doorgestuu rd van atrofische letsels en ik zelf ook al gemaild heb naar men internist van uz Leuven wacht ik reeds achter meer dan 3 weken nog steeds achter antwoord nochtans er op verslag sta differenti eel diagnose soort scleroderm ie dus verander aub jullie visie want dat stemt er niet zo mee overeen en wees blij dat ik het zo doe en niet met fotomateri aal Meer weergeven.

Contacteer ons