Zoeken naar uz leuven leuven

 
uz leuven leuven
 
UZ Leuven.
Met een financiering van het Europese onderzoeksfonds wordt de komende 5 jaar translationeel onderzoek gedaan naar het beschermingsmechanisme tegen spier en. UZ Leuven leider in klinisch onderzoek naar kanker. Uit nieuwe cijfers van de European Organization for Research and Treatment of Cancer blijkt dat UZ Leuven de voorbije jaren de meeste deelnemers aantrok voor.
Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
016 34 87 00. kinder en jeugdpsychiatrie. 016 34 38 21. 016 34 38 30. Het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven heeft campussen in Kortenberg en Leuven Gasthuisberg en is via zijn mobiele teams actief in de regio Vlaams-Brabant oost.
Universitair Ziekenhuis Leuven Wikipedia.
Het Universitair Ziekenhuis Leuven UZ Leuven is een Belgisch katholiek academisch ziekenhuis in Leuven verbonden aan en deel uitmakend van de rechtspersoonlijkheid van de Katholieke Universiteit Leuven. De voornaamste campus van UZ Leuven bevindt zich sinds 1972 in de wijk Gasthuisberg.
Universitaire Ziekenhuizen van de K.U.Leuven De kwaliteit van ziekenhuizen in beeld.
Overzicht Gemeten kwaliteitsindicatoren. UZ Leuven staat borg voor een gespecialiseerde, kwaliteitsvolle en veilige zorg op maat van elke patiƫnt. Meer dan 8.000 gedreven medewerkers bundelen elke dag hun expertise op diverse domeinen om de best mogelijke zorg te bieden op het vlak van preventie, diagnose, behandeling en revalidatie. Daarnaast is UZ Leuven een toonaangevend onderzoekscentrum binnen Europa.

Contacteer ons