Resultaten voor bioscoop lantaren venster rotterdam

 
bioscoop lantaren venster rotterdam
 
Kaartverkoop LantarenVenster Rotterdam.
Met een Cinevillepas kun je voor 1995, per maand onbeperkt naar de film in 42 filmtheaters in het hele land. De filmtheaters in Rotterdam zijn: LantarenVenster, Cinerama, Kino en WORM. Lees alles wat je wil weten over de aanschaf van de pas.
LantarenVenster Rotterdam alle films bioscooptijden FilmVandaag.nl.
Steden Rotterdam Bioscoop: LantarenVenster. Otto Reuchlinweg 996. 3072 MD Rotterdam. Bekijk adres op kaart. LantarenVenster is aangesloten bij Cineville. LantarenVenster is een filmtheater en een multidisciplinair podium, met een eigen café-restaurant. In LantarenVenster ziet u de betere film en de beste jazz.
Filmagenda LantarenVenster Rotterdam.
ma 19 mrt. Bob de Bouwer Mega Machines. Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de. wo 21 mrt. Ik wil graag nieuwsbrieven ontvangen voor.: Film Muziek Inschrijven. Otto Reuchlinweg 996. 3072 MD Rotterdam.
Bioscoopagenda Lantaren-Venster, Rotterdam, films Rangschik op Tijd aanvangsTijd.nl.
TOP 10 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z ALLE. Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam 31-10-2772277 meer info. Rangschik op Films Tijd.
Lantaren-Venster Rotterdam Bioscoopagenda Nederland.
28-3 Paasvakantie is voor de deur en er komen maar liefst zeven nieuwe films in de bioscoop deze week, onder meer Ready Player One de nieuwe film van Steven Spielberg en Hostiles met Christian Bale. De film van de week is niet één met de Paashaas, maar wel Pieter Konijn. Voor het laatste NIEUWS zit je goed bij Biosagenda.nl. Christian Bale in Rotterdam.
LantarenVenster Rotterdam Film Muziek.
Uiteraard kun je vragen stellen. SportFilmFestival Rotterdam 2018. De vierde editie van het SportFilmFestival Rotterdam vindt plaats van 11 t/m 14 april in LantarenVenster! Jusquà la garde. Winnaar Beste Regie en Beste Debuut in Venetië. Welkom op onze nieuwe website!
Filmladder LantarenVenster Rotterdam.
Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen Lijn D, E als met de tram lijn 12, 20, 23 en 25. Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen. Op loopafstand van LantarenVenster zijn de parkeergarages Parkeergarage World Port Center en Q-Parkgarage De Rotterdam gevestigd.
LantarenVenster Wikipedia.
LantarenVenster was jarenlang gevestigd aan de Gouvernestraat 133 in het centrum van Rotterdam de plaats van de huidige bioscoop KINO Rotterdam, in een van de weinige vooroorlogse panden in de stad die nog een culturele bestemming hadden. Het pand werd in 1909 geopend als Ons Huis, een instelling die gezien kan worden als een maatschappelijke werkinstelling. Waar men naar theatervoorstellingen kon, maar er was bijvoorbeeld ook een dokter gevestigd. Het Oude Westen ontsnapte aan het bombardement op Rotterdam en Ons Huis werd door de bezetter in gebruik genomen als hospitaal. In 1949 ontwierp J.B. Bakema een filmzaal die t Venster genoemd werd, waarmee het pand een functie als filmtheater en expositieruimte kreeg. Voor Bakema was t Venster zijn maatschappelijk statement. De foyer was tegelijk expositieruimte, onder de bezielende leiding van Johan Huijts. Kunstcentrum t Venster het thuis van De Venstergroep, een ensemble van Rotterdamse kunstenaars bleef lange tijd een niet alleen voor Rotterdam, unieke avant garde plek, bekend tot ver buiten de grenzen. In de jaren vijftig werd door J.B. Bakema het oude vlakkevloertheater van Ons Huis omgebouwd tot een moderne theaterzaal die De Lantaren ging heten.
Lantaren Venster Rotterdam Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
4 weken geleden beoordeeld. lofringest108 Rotterdam, Nederland. 4 weken geleden beoordeeld. Op loopafstand van de metro/tram is Lantaren Venster de beste bioscoop van Rotterdam. De zalen zijn goed van opzet, veel keuzeaanbod en een fijne entree om wat te drinken/eten.

Contacteer ons