Meer resultaten voor bioscoop lantaren venster rotterdam

 
bioscoop lantaren venster rotterdam
 
Lantaren Venster Rotterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
5 maart 2018 beoordeeld. lofringest108 Rotterdam, Nederland. 5 maart 2018 beoordeeld. Op loopafstand van de metro/tram is Lantaren Venster de beste bioscoop van Rotterdam. De zalen zijn goed van opzet, veel keuzeaanbod en een fijne entree om wat te drinken/eten.
Openingstijden LantarenVenster Rotterdam.
Er kan niet gereserveerd worden voor gezelschappen kleiner dan tien personen. Onze online filmzaal is 24/7 geopend! Bekijk de nieuwste films en documentaires thuis, wanneer je maar wilt. Ik wil graag nieuwsbrieven ontvangen voor.: Film Muziek Rotterdams Open Doek Inschrijven. Otto Reuchlinweg 996 Wilhelminapier. 3072 MD Rotterdam.
Bioscoopagenda Lantaren-Venster, Rotterdam, films Rangschik op Tijd aanvangsTijd.nl.
TOP 10 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z ALLE. Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam 31-10-2772277 meer info. Rangschik op Films Tijd.
Filmagenda LantarenVenster Rotterdam.
De nieuwe lichting filmmakers van de Willem de Kooning Academie Rotterdam studeert af en laat een reeks korte films in alle stijlen zien! 5 jul 2018 t/m 5 jul 2018. Fin Festival Blok A. Zes eindexamenfilms van de nieuwe lichting filmmakers van de Willem de Kooning Academie Rotterdam.
LantarenVenster Rotterdam alle films bioscooptijden FilmVandaag.nl.
Steden Rotterdam Bioscoop: LantarenVenster. Otto Reuchlinweg 996. 3072 MD Rotterdam. Bekijk adres op kaart. LantarenVenster is aangesloten bij Cineville. LantarenVenster is een filmtheater en een multidisciplinair podium, met een eigen café-restaurant. In LantarenVenster ziet u de betere film en de beste jazz.
Lantaren-Venster Rotterdam Bioscoopagenda Nederland.
Topfilms in de bioscoop Kinderfilms / Familiefilms in de bioscoop Premierefilms Verwachte films Nieuwe films in de bioscoop 3D films in de bioscoop Films in de bioscoop Alle films Nederlandse films Nederlandstalige films in de bioscoop Ladies Night films Films op TV Filmrecensies Interviews Fotoreportages Laatste filmnieuws Klassiek Gaming.
LantarenVenster Rotterdam Film Muziek.
vr 26 okt. Anton Goudsmit NL/ Andreas Schaerer CH. Festival Jazz International Rotterdam 2018. In het kader van the voice komt vocalist Andreas Schaerer voor twee performances: een in duo met gitarist Anton Goudsmit en een als gastsolist bij het New Rotterdam Jazz Orchestra.
LantarenVenster Rotterdam Openingstijden, prijzen, route en beoordelingen.
Adverteer op City Guide Rotterdam en bereik alle toeristen en inwoners van Rotterdam! MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK. Ontdek wat er nog meer te doen is in Rotterdam! Cinerama is een beeldschone oude bioscoop met zeven zalen midden in het centrum van Rotterdam!
Filmladder LantarenVenster Rotterdam.
Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen Lijn D, E als met de tram lijn 12, 20, 23 en 25. Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen. Op loopafstand van LantarenVenster zijn de parkeergarages Parkeergarage World Port Center en Q-Parkgarage De Rotterdam gevestigd.
LantarenVenster Wikipedia.
De naam Venster vindt zijn oorsprong in de gedachte dat een filmvertoning een venster op de wereld was. Op de locatie van voor 2010 voerde de kunstorganisatie nog haar bedrijfsnaam met een schuine streep: Lantaren/Venster. Bekende namen in LantarenVenster bewerken. LantarenVenster heeft veel bekende namen over de vloer gehad, velen daarvan destijds nog als relatief onbekende artiest. Zo hebben onder vele anderen de Talking Heads, Ramones, Nick Cave and the Bad Seeds, Sex Pistols, Depeche Mode, Dire Straits, John Hiatt, UB40 en U2 in de jaren 70 en 80 in de Lantaren een optreden gegeven, meer recent hebben jazzmuzikanten als Branford Marsalis en Herbie Hancock opgetreden in het Rotterdamse theater. Externe links bewerken. Website van LantarenVenster. Geschiedenis van LantarenVenster in de Gouvernestraat. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleLantarenVensteroldid49943788.: Bioscoop in Rotterdam.

Contacteer ons