Op zoek naar de lantaren venster?

 
de lantaren venster
 
Lantaren Venster Rotterdam Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
4 weken geleden beoordeeld. Op loopafstand van de metro/tram is Lantaren Venster de beste bioscoop van Rotterdam. De zalen zijn goed van opzet, veel keuzeaanbod en een fijne entree om wat te drinken/eten. Aangezien ik lange benen heb kan de beenruimte beter, maar het comfort van de stoelen maakt.
LantarenVenster in Rotterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Het eten was goed en de bediening verliep ook goed. Maar goed, mensen die meerdere keren wat minder goede ervaringen hebben gehad met het restaurant van Lantaren Venster, kunnen er misschien een beter oordeel over geven. Datum van je bezoek: 3 dec.
LantarenVenster Rotterdam Film Muziek.
Het nieuwe album van Ruben Hein is in alle opzichten een stap vooruit naar het begin. Naar het gevoel van ontdekken en terug naar waar het bij de muziek van Ruben Hein eigenlijk om draait: de stem en de piano.
Lantaren-Venster Rotterdam Bioscoopagenda Nederland.
Topfilms in de bioscoop Kinderfilms / Familiefilms in de bioscoop Premierefilms Verwachte films Nieuwe films in de bioscoop 3D films in de bioscoop Films in de bioscoop Alle films Nederlandse films Nederlandstalige films in de bioscoop Ladies Night films Films op TV Filmrecensies Interviews Fotoreportages Laatste filmnieuws Klassiek Gaming.
De 10 beste restaurants in de buurt van Lantaren Venster.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Lantaren Venster, Rotterdam. Restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van Lantaren Venster. Restaurants in de buurt van Lantaren Venster. Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam, Nederland. Lees beoordelingen van Lantaren Venster. 2 gasten 1 gast.
LantarenVenster Wikipedia.
1972 was ook het jaar dat t Venster een van de locaties was waar onder leiding van Huub Bals de eerste editie van Internationaal Filmfestival Rotterdam plaatsvond, dat toen onder de naam Film International Rotterdam startte. Begin jaren tachtig werd t Venster verkocht aan De Lantaren waarmee Theater LantarenVenster ontstond zoals het tot halverwege 2010 bestond.
Bioscoopagenda Lantaren-Venster, Rotterdam, films Rangschik op Tijd aanvangsTijd.nl.
Mdecin de campagne. Early Man NL. De Wilde Stad. Aus dem Nichts. Pieter Konijn NL. The Shape of Water. God's' Own Country. God's' Own Country. Aus dem Nichts. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Film Stars Don't' Die in Liverpool. De Wilde Stad.
LantarenVenster Uitagenda Rotterdam.
LantarenVenster kent een rijke historie sinds 1949 als theater voor film, dans, theater en muziek aan de Gouvernestraat in Rotterdam. In oktober 2010 opende LantarenVenster haar deuren op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, in het lichte en ruimtelijke gebouw New Orleans.
Filmladder LantarenVenster Rotterdam.
in de buurt. Het filmtheater LantarenVenster ligt aan de Otto Reuchlinweg 996 en is tussen 1200: uur en 1800: uur telefonisch bereikbaar onder nummer 010 2772 277. Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen Lijn D, E als met de tram lijn 12, 20, 23 en 25.

Contacteer ons