Zoeken naar de venster

 
de venster
 
De of het venster? Welk lidwoord.
Wat rijmt er op venster. koorvenster roosvenster kijkvenster. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Venster computer Wikipedia.
Zo zal een tekstverwerker alles binnen zijn eigen venster laten zien, en een emailprogramma heeft ook eigen venster. Er zijn ook programma's' die meerdere vensters hebben. Zie ook: MDI en SDI. De programma's' zonder venster zijn onzichtbaar en zijn meer systeemprogramma's.
De Venster BVBA BE 0837.093.370 Anderlecht.
Met een Finance of Business Login consulteert u de officiële publicaties in het Staatsblad. Bekijk alle officiële publicaties van De Venster in het Staatsblad. Met een Finance of Business Login consulteert u de RSZ-gegevens. Consulteer RSZ-gegevens van De Venster. Enkel voor ingelogde gebruikers.
Het Vlaams woordenboek venster.
Raar is dat: het valt mij sinds jaren op dat in Nederlandse vertalingen van veelal Engelstalige boeken het lidwoord de juist aan populariteit wint, zoals in, inderdaad, de venster, maar ook de poeder, de sap. Geen idee of dat oiv het Engelse the is.
inmemoriam.be Willy Van de Venster 12/7/2013.
Willy VAN de VENSTER. Op rust gesteld postbeambte te DeurneLid van Deurne 0.B. echtgenoot van Yvonne WINKELMANS. geboren te Borgerhout op 16 maart 1934en overleden te Deurne R.V.T. De Manevinke op 12 juli 2013. Na de crematie volgt op vrijdag 19 juli 2013, om 10 uur, een plechtige uitvaartliturgie, waarvoor we u beleefd uitnodigen, in de kerk van St.-Fredegandus, Lakborslei te Deurne-C.Aansluitend volgt de asverspreiding op de begraafplaats Ruggeveld te Deurne.
Venster geologie Wikipedia.
Een venster de Engelse term window wordt vaker gebruikt, ook de Duitse term fenster komt voor is een term uit de structurele geologie. Het slaat op een structuur die ontstaat als een deel van een nappe een tektonische eenheid weg erodeert, waardoor de onderliggende gesteentes komen te dagzomen.
De of het venster? Eerste hulp bij lidwoorden hetofde.
de of het? wanneer gebruik je welk lidwoord? Het meest gebruikelijke lidwoord is: het venster. In onze database staat.: 0x de venster. 4x het venster. er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor venster beschikbaar. is het die of dat venster. Veel Gezochte Termen.

Contacteer ons