Meer resultaten voor de venster

 
de venster
 
De of het venster? Welk lidwoord.
Wat rijmt er op venster. lanceervenster voorbeeldvenster deelvenster. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
inmemoriam.be Willy Van de Venster 12/7/2013.
Willy VAN de VENSTER. Op rust gesteld postbeambte te DeurneLid van Deurne 0.B. echtgenoot van Yvonne WINKELMANS. geboren te Borgerhout op 16 maart 1934en overleden te Deurne R.V.T. De Manevinke op 12 juli 2013. Na de crematie volgt op vrijdag 19 juli 2013, om 10 uur, een plechtige uitvaartliturgie, waarvoor we u beleefd uitnodigen, in de kerk van St.-Fredegandus, Lakborslei te Deurne-C.Aansluitend volgt de asverspreiding op de begraafplaats Ruggeveld te Deurne.
Het Vlaams woordenboek venster.
Raar is dat: het valt mij sinds jaren op dat in Nederlandse vertalingen van veelal Engelstalige boeken het lidwoord de juist aan populariteit wint, zoals in, inderdaad, de venster, maar ook de poeder, de sap. Geen idee of dat oiv het Engelse the is.
Hans Van de Venster Made in Antwerpen.
Mens: Hans Van de Venster. Congres marketing van Made in Antwerpen live heuse voltreffer. Marc Balduyck 3 juni 2015. Met fotoreportage Lees meer. Manna Foods wil export nog verdubbelen. Marc Balduyck 21 mei 2015. Hans Van de Venster over 4C's' op marketingcongres Made in Antwerpen live Lees meer.

Contacteer ons