Resultaten voor de venster

 
de venster
 
Venster 17 definities Encyclo.
bouwkundige termen Een venster is een lichtopening in de muur van een gebouw. Het verschil tussen een raam en een venster is dat met een venster het daadwerkelijke gat in de muur wordt bedoeld, terwijl een raam de opvulling van dit gat omvat.
Het Vlaams woordenboek venster.
Raar is dat: het valt mij sinds jaren op dat in Nederlandse vertalingen van veelal Engelstalige boeken het lidwoord de juist aan populariteit wint, zoals in, inderdaad, de venster, maar ook de poeder, de sap. Geen idee of dat oiv het Engelse the is.
De of het venster? Welk lidwoord.
Wat rijmt er op venster. keldervenster blokvenster tijdvenster. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
De of het venster? Eerste hulp bij lidwoorden hetofde.
de of het? wanneer gebruik je welk lidwoord? Het meest gebruikelijke lidwoord is: het venster. In onze database staat.: 0x de venster. 4x het venster. er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor venster beschikbaar. is het die of dat venster. Veel Gezochte Termen.
Bart Van de Venster ACT" as ONE is een modern voetbalverhaal ACT as ONE.
We willen hen er dus van overtuigen dat ze met ons meedenken om een globaal plan op te stellen. Bart Van de Venster is er ook van overtuigd dat binnen ACT as ONE de nodige know-how aanwezig is om hun plannen uit te voeren.
Hans Van de Venster Made in Antwerpen.
Mens: Hans Van de Venster. Congres marketing van Made in Antwerpen live heuse voltreffer. Marc Balduyck 3 juni 2015. Met fotoreportage Lees meer. Manna Foods wil export nog verdubbelen. Marc Balduyck 21 mei 2015. Hans Van de Venster over 4C's' op marketingcongres Made in Antwerpen live Lees meer.

Contacteer ons