Zoeken naar raam of venster

 
raam of venster
 
Uw venster op de wereld De Clerck BVBA.
Waarom kiezen voor De Clerck? Wij creƫren uw venster op de wereld. Meer over ons. Premies en Voordelen. Er zijn heel wat premies en voordelen voorhanden bij het verbouwen of renoveren van uw woning. Wij zetten ze op een rijtje.
venster en raam The Dutch Grammar Forum.
Venster komt volgens mij uit het Latijn, raam zal wel een germaanse oorsprong hebben. Het raam kan ook een omlijsting of kader betekenen, net zoals om een raam vier latten zitten. In het spraakgebruik als synoniem voor venster is het glas er denk ik ooit bij gaan horen.
Diverse soorten ramen en hun toepassingen. Shape. Shape. Shape.
Alles over ramen, vensters en kozijnen. Wikipedia schaart een venster onder de categorie muur en omschrijft het als een opening in een muur of wand van een gebouw waar men doorheen kan kijken. Wel wordt er verschil gemaakt tussen een raam en een venster, met als grootste verschil dat een venster niet perse voorzien hoeft te zijn van glas.
Venster muur Wikipedia.
In de bouwkunde verstaat men onder een raam een randwerk dat vensterruiten of glas omvat en als het beweegbare deel in een venster is aangebracht. Een venster is de opening in de muur en bestaat dus uit een kozijn met eventueel een raam.
Betekenis venster.
Het raam is dan het beweegbare deel dat in een venster of kozijn Bron: nl.wikipedia.org. Een venster is een opening in een muur of wand van een gebouw om licht door te laten en waar men doorheen kan kijken. Een venster kan van een raam of glas worden voorzien.
Venster 17 definities Encyclo.
muur Een venster is een opening in een muur of wand van een gebouw, waar men doorheen kan kijken. Een venster kan van een raam of glas worden voorzien. In het geval van gebruik van glas spreekt men ook wel van ruit.
Raam, ruit, venster en glas Gegrond.
Wanneer gebruik je het woord raam, venster, glas of ruit? Zit er echt onderscheid in of betekenen ze alle vier hetzelfde? Is er onderscheid tussen een raam of venster? Er is wel degelijk onderscheid tussen een raam of een venster.
Een ruit vervangen Brico.
Een voetbal die in het raam wordt getrapt of een venster dat dichtslaat door de wind Een ruitje is snel gebroken. Niet gemakkelijk om een glazenmaker te vinden die daarvoor wil langskomen. Grote kans dat u zelf te werk moet gaan!
raamvenster Vertaling Nederlands-Frans.
Wikipedia: NL EN DE FR ES. Voorbeeldzinnen met raamvenster. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App.
raam venster Vertaling Nederlands-Frans.
Wikipedia: NL EN DE FR ES. Voorbeeldzinnen met raam venster. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App.

Contacteer ons