Meer resultaten voor lantaarn t venster

 
lantaarn t venster
 
Restaurant LantarenVenster Rotterdam.
Naast een kopje koffie, glas verse muntthee of borrel serveren we lunch en diner. Ook wanneer je geen concert of filmvoorstelling bezoekt ben je natuurlijk van harte welkom voor een hapje of drankje! Hapje eten in combinatie met een film?
Lantaren-Venster Rotterdam Bioscoopagenda Nederland.
Word lid om de bioscoopagenda van uw stad per e-mail te ontvangen! Drama, Filmhuis, Komedie, 2017, 95min. Regie: Saskia Diesing. Met: Simone Kleinsma, Elise van t Laar, Stefan de Walle. Zwarte komedie waarin de richtingsloze studente Coco ineens een doel krijgt als haar moeder ziek wor.
LantarenVenster Rotterdam Film Muziek.
Coco Elise van t Laar heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Verwacht vanaf do 15 mrt. Misako is een gepassioneerd schrijfster van audiobeschrijvingen voor slechtzienden. Op een filmvertoning met testpubliek worstelt ze haar woorden te perfectioneren wanneer ze Masaya ontmoet.
Bioscoopagenda Lantaren-Venster, Rotterdam, films Rangschik op Tijd aanvangsTijd.nl.
TOP 10 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z ALLE. Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam 31-10-2772277 meer info. Rangschik op Films Tijd.
LantarenVenster Wikipedia.
1972 was ook het jaar dat t Venster een van de locaties was waar onder leiding van Huub Bals de eerste editie van Internationaal Filmfestival Rotterdam plaatsvond, dat toen onder de naam Film International Rotterdam startte. Begin jaren tachtig werd t Venster verkocht aan De Lantaren waarmee Theater LantarenVenster ontstond zoals het tot halverwege 2010 bestond.
Filmagenda LantarenVenster Rotterdam.
De zesjarige Moonee woont met haar moeder in een motel in de schaduw van Disney. zo 18 mrt. Een ontroerend portret van de aanstekelijke dove Tobias, die zijn draai heeft gevonden in het leven en zichzelf bepaald niet zielig vindt.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
LantarenVenster Uitagenda Rotterdam.
LantarenVenster kent een rijke historie sinds 1949 als theater voor film, dans, theater en muziek aan de Gouvernestraat in Rotterdam. In oktober 2010 opende LantarenVenster haar deuren op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, in het lichte en ruimtelijke gebouw New Orleans.
Onverwachts bezoek na filmbezoek bij lantaarn het venster Reizigersbeoordelingen Kaap Vislokaal Kookstudio TripAdvisor.
28 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie. Onverwachts bezoek na filmbezoek bij lantaarn het venster. Na afloop van een film rondom 19.00 op een zondagavond liepen wij vanaf de Kop van Zuid naar het Deliplein op zoek naar een gelegenheid om een hapje te eten.

Contacteer ons