Resultaten voor plan gasthuisberg leuven

 
plan gasthuisberg leuven
 
Overzicht alle diensten, centra en eenheden UZ Leuven.
E 391 EPSI-raadpleging. E 407 IRCC. E 408 radiologie campus Gasthuisberg. E 409 interne geneeskunde raadpleging. E 410 E 411 medisch ambulant centrum MAC. E 414 diabeteseducatie. E 415 centrum voor botdensitometrie. E 417 neuro raadpleging. E 427 heelkunde raadpleging.
Campus Gasthuisberg UZ Leuven.
UZ Leuven campus Gasthuisberg. 016 33 22 11. Afspraken: contacteer de dienst. Stel uw vraag. De ringweg rond campus Gasthuisberg is onderbroken. Bekijk de aanbevolen routes. U parkeert op de buitenparking of in het parkeergebouw aan de voorzijde van campus Gasthuisberg.
Het ziekenhuisrapport: UZ Leuven, Campus Gasthuisberg De Standaard.
UZ Leuven volgt de vigerende wetgeving en respecteert de grens van de 24u maximale prestaties, geen enkele nachtdienst duurt langer dan 24u. Deze toelichting werd aanvaard door de Vlaamse Overheid en de NC werd dan ook geschrapt. De spoedafdeling op UZ Leuven Campus Gasthuisberg.
Routebeschrijving naar campus Gasthuisberg UZ Leuven.
Via Leuven centrum bereikt u campus Gasthuisberg via de Van Waeyenberghlaan. Om campus Gasthuisberg te verlaten in de richting van Leuven centrum neemt u de Van Waeyenberghlaan. Komende via de binnenring achtereenvolgens Tiensepoort, Parkpoort, Naamsepoort, Tervuursepoort volgt u de Groefstraat en daarna de Van Waeyenberghlaan.
Campus Gasthuisberg UCLL.
De keuze voor deze locatie was een heel bewuste. Gasthuisberg staat in binnen en buitenland bekend om zijn expertise op gebied van gezondheidszorg en technologie. Door onze aanwezigheid op deze site willen we de goede samenwerking met het UZ Leuven en de Associatie KU Leuven nog verder versterken.

Contacteer ons