Meer resultaten voor plan gasthuisberg leuven

 
plan gasthuisberg leuven
 
Campus Gasthuisberg UZ Leuven.
UZ Leuven campus Gasthuisberg. 016 33 22 11. Afspraken: contacteer de dienst. Stel uw vraag. De ringweg rond campus Gasthuisberg is onderbroken. Bekijk de aanbevolen routes. U parkeert op de buitenparking of in het parkeergebouw aan de voorzijde van campus Gasthuisberg.
Campus Gasthuisberg UCLL.
De keuze voor deze locatie was een heel bewuste. Gasthuisberg staat in binnen en buitenland bekend om zijn expertise op gebied van gezondheidszorg en technologie. Door onze aanwezigheid op deze site willen we de goede samenwerking met het UZ Leuven en de Associatie KU Leuven nog verder versterken.
Ruimteplanning UZ Leuven.
Universitaire geneeskunde en zorgverlening vragen een gespecialiseerde en hoogtechnologische accommodatie. Daarom bouwt UZ Leuven samen met de KU Leuven aan een Health Sciences campus Gasthuisberg. Voor de verdere uitbouw van deze Health Sciences campus, werd een geïntegreerde visie ontwikkeld rond zorg, onderwijs en onderzoek.
Overzicht alle diensten, centra en eenheden UZ Leuven.
E 342 neonatale zorg N verpleegafdeling. E 343 zuigelingen en peuters verpleegafdeling. E 352 centrum voor slaap en waakstoornissen. E 390 EPSI-unit. E 391 EPSI-raadpleging. E 407 IRCC. E 408 radiologie campus Gasthuisberg. E 410 E 411 medisch ambulant centrum MAC.

Contacteer ons