Op zoek naar basisschool het venster?

 
basisschool het venster
 
Rooms Katholieke Basisschool Het Venster Scholen in Nederland LijstScholen.eu.
Contactonderwijs én deeltijds onderwijs. Alle studievakken weergeven Weergeven. De regio kiezen. Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Churchill-laan, 5421 HA GEMERT. Telefoon nr: 0492390151. Internetforum over deze school. Type van de school kiezen.: 5421 HA GEMERT.
Kindcentrum Het Venster Home.
Voor een persoonlijke rondleiding, informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de directeur: Argo van den Bogert. Dit kan elke dag gedurende het hele schooljaar. We ontvangen alle aanmeldingen voor graag voor 1 april. KC Het Venster is IPC-school geworden!
Rooms Katholieke Basisschool Het Venster, een basisschool in Gemert, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Noord-Brabant Gemert Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Basisschool Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Basisschool voor rooms-katholiek onderwijs in Gemert. Over deze school. 5421 HA Gemert. Weet jij wanneer de open dag is? Rooms Katholieke Basisschool Het Venster.
Rooms Katholieke Basisschool Het Venster schoolpagina.
Deze schoolpagina geeft u inzicht in de resultaten van Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie van het Onderwijs en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting op de cijfers en feiten.
Zoek en vergelijk Basisschool Het Venster Onderwijsinspectie.nl.
De kwaliteit van het onderwijs op Basisschool Het Venster in Gemert is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.
Rooms Katholieke Basisschool Het Venster te Gemert Gemert-bakel contact gegevens en ervaringen Mijn Kind.
Scholen in Gemert Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Rooms Katholieke Basisschool Het Venster is gelegen in Gemert wat onderdeel is van de gemeente Gemert-bakel provincie Noord-Brabant. Rooms Katholieke Basisschool Het Venster Type onderwijs. 5421 HA Straat. Churchill-laan Huisnummer 18 Telefoon.
Kindcentrum Het Venster Gemert Stichting GOO Stichting Goo.
Het Venster in het kort. BOS: Bieb op school. Meer weten over ons kindcentrum in Gemert? Kijk op de website van Het Venster. Peuterwerk Het Venster. 5421 HA Gemert. 06 30 61 00 38. Basisschool Het Venster. 5421 HA Gemert.
Basisschool Het Venster in Gemert.
Jeugd en Onderwijs. Basisschool Het Venster. Jeugd en Onderwijs in Gemert-Bakel. Basisschool Het Venster Basisonderwijs. Churchill-laan 18 5421HA Gemert. Postbus 49 5420AA Gemert. Telefoon / website. T 0492 390151. Heb je een tip? Ontbreekt een locatie? Organiseer je een evenement?

Contacteer ons