Resultaten voor basisschool het venster

 
basisschool het venster
 
Onwijs veel info over basisschool Het Venster in Gemert update 2018! AlleCijfers.nl.
Totaal aantal leerlingen per schooljaar voor primair onderwijs instelling Rooms Katholieke Basisschool Het Venster in Gemert. Klik hier voor het aantal leerlingen per jaar per leeftijdsgroep kleuters, onderbouw, bovenbouw en ouder. Uitstroom groep 8 2017. @ Het Venster in Gemert.
Kindcentrum Het Venster Home.
Dit kan elke dag gedurende het hele schooljaar. KC Het Venster is IPC-school geworden! Klik hier voor het persbericht over IPC. Wil je meer informatie over IPC k lik dan hier. KC Het Venster heeft het verkeersveiligheidslabel sinds 2007. 5421 HA Gemert.
Rooms Katholieke Basisschool Het Venster, een basisschool in Gemert, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Noord-Brabant Gemert Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Basisschool Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Basisschool voor rooms-katholiek onderwijs in Gemert. Over deze school. 5421 HA Gemert. Weet jij wanneer de open dag is? Rooms Katholieke Basisschool Het Venster.
Rooms Katholieke Basisschool Het Venster schoolpagina.
Deze schoolpagina geeft u inzicht in de resultaten van Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie van het Onderwijs en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting op de cijfers en feiten.
Zoek en vergelijk Basisschool Het Venster Onderwijsinspectie.nl.
De kwaliteit van het onderwijs op Basisschool Het Venster in Gemert is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.
Rooms Katholieke Basisschool Het Venster Scholen in Nederland LijstScholen.eu.
Contactonderwijs én deeltijds onderwijs. Alle studievakken weergeven Weergeven. De regio kiezen. Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Churchill-laan, 5421 HA GEMERT. Telefoon nr: 0492390151. Internetforum over deze school. Type van de school kiezen.: 5421 HA GEMERT.
Rooms Katholieke Basisschool Het Venster te Gemert Gemert-bakel contact gegevens en ervaringen Mijn Kind.
Scholen in Gemert Rooms Katholieke Basisschool Het Venster. Rooms Katholieke Basisschool Het Venster is gelegen in Gemert wat onderdeel is van de gemeente Gemert-bakel provincie Noord-Brabant. Rooms Katholieke Basisschool Het Venster Type onderwijs. 5421 HA Straat. Churchill-laan Huisnummer 18 Telefoon.
Kindcentrum Het Venster Gemert Stichting GOO Stichting Goo.
Het Venster in het kort. BOS: Bieb op school. Meer weten over ons kindcentrum in Gemert? Kijk op de website van Het Venster. Peuterwerk Het Venster. 5421 HA Gemert. 06 30 61 00 38. Basisschool Het Venster. 5421 HA Gemert.

Contacteer ons