Zoeken naar wat is een venster

 
wat is een venster
 
Verschil tussen raam, ruit, venster en glas Verschillen tussen.
Wat is zijn de verschillen tussen de woorden raam, ruit, venster en glas? Daar gaan we hieronder op in! Is er onderscheid tussen een raam, ruit of venster? Ja, dat is er zeker. Het zijn niet echt synoniemen van elkaar, maar de woorden staan voor andere delen van een kozijn.
Venster muur Wikipedia.
In de bouwkunde verstaat men onder een raam een randwerk dat vensterruiten of glas omvat en als het beweegbare deel in een venster is aangebracht. Een venster is de opening in de muur en bestaat dus uit een kozijn met eventueel een raam.
Betekenis venster.
Het verschil tussen een raam en een venster is dat met een venster het daadwerkelijke gat in de muur wordt bedoeld, terwijl een raam Bron: architectenweb.nl. Door een venster kan men zien wat aan de" andere zijde" is. Een venster is bijvoorbeeld: een lichtopening in een muur oorspronkelijk open, dus zonder glazen ruit in opening in een en Bron: joostdevree.nl.
Venster 18 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Door een venster ziet men wat aan de andere zijde is, bv. lichtopening in een muur, in een klok, in een envelop waar het adres van de brief te lezen is, een door erosie veroorzaakte opening in een gesteente waardoor het eronder liggende gesteente zichtbaar is.
Venster computer Wikipedia.
De programma's' zonder venster zijn onzichtbaar en zijn meer systeemprogramma's. Op het bureaublad kunnen meerdere programma's' tegelijkertijd zichtbaar zijn, wat in een besturingssysteem dat niet met vensters werkt zoals MS-DOS niet mogelijk is. Tegenwoordig kan ook steeds meer tussen verschillende bureaubladen omgeschakeld worden, die allemaal tegelijkertijd actief zijn.
WAT venster, het groen tussen noordoost en zuidwest Twente.
Een groene kijk op het gebied tussen Borne en Almelo. Door de eigenaren van de landgoederen W eleveld, Huis A lmelo en T wickel is een plan opgesteld met de naam WAT venster. Het WAT-venster is een reactie op het voornemen om een regionaal bedrijventerrein op de Zendersche Esch te ontwikkelen.
venster en raam The Dutch Grammar Forum.
Jae wrote: Wat is het verschil tussen venster en raam? Ze betekenen hetzelfde, alleen wordt venster weinig gebruikt in spreektaal. Venster komt volgens mij uit het Latijn, raam zal wel een germaanse oorsprong hebben. Het raam kan ook een omlijsting of kader betekenen, net zoals om een raam vier latten zitten.
Wat is dagmaat voor pvc venster algemeen? Bouwinfo.
Vertikaal: tussen dorpel en gevelsteen bovenaan? Het venster staat op de dorpel maar wat bovenaan? Hoeveel zit het venster achter de gevel bovenaan? Of maw hoeveel is een venster groter dan de dagmaat? En hoe noemen deze maten in de snelbouwers?

Contacteer ons