Op zoek naar wat is een venster?

 
wat is een venster
 
Betekenis venster.
Het verschil tussen een raam en een venster is dat met een venster het daadwerkelijke gat in de muur wordt bedoeld, terwijl een raam de opvulling van dit gat omvat. Door een venster kan men zien wat aan de" andere zijde" is.
Venster muur Wikipedia.
In de bouwkunde verstaat men onder een raam een randwerk dat vensterruiten of glas omvat en als het beweegbare deel in een venster is aangebracht. Een venster is de opening in de muur en bestaat dus uit een kozijn met eventueel een raam.
Raam, ruit, venster en glas Gegrond.
Is er onderscheid tussen een raam of venster? Er is wel degelijk onderscheid tussen een raam of een venster. Een raam is eigenlijk de omlijsting van iets waar wat in gezet of op gespannen kan worden. Een raam is een stuk vierkant houtwerk met een opening.
Venster 17 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Door een venster ziet men wat aan de andere zijde is, bv. lichtopening in een muur, in een klok, in een envelop waar het adres van de brief te lezen is, een door erosie veroorzaakte opening in een gesteente waardoor het eronder liggende gesteente zichtbaar is.
venster en raam The Dutch Grammar Forum.
Jae wrote: Wat is het verschil tussen venster en raam? Ze betekenen hetzelfde, alleen wordt venster weinig gebruikt in spreektaal. Venster komt volgens mij uit het Latijn, raam zal wel een germaanse oorsprong hebben. Het raam kan ook een omlijsting of kader betekenen, net zoals om een raam vier latten zitten.
Venster computer Wikipedia.
De programma's' zonder venster zijn onzichtbaar en zijn meer systeemprogramma's. Op het bureaublad kunnen meerdere programma's' tegelijkertijd zichtbaar zijn, wat in een besturingssysteem dat niet met vensters werkt zoals MS-DOS niet mogelijk is. Tegenwoordig kan ook steeds meer tussen verschillende bureaubladen omgeschakeld worden, die allemaal tegelijkertijd actief zijn.
Venster 17 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Door een venster ziet men wat aan de andere zijde is, bv. lichtopening in een muur, in een klok, in een envelop waar het adres van de brief te lezen is, een door erosie veroorzaakte opening in een gesteente waardoor het eronder liggende gesteente zichtbaar is.
Nederlandse synoniemen van venster, ander woord voor venster.
Puzzelomschrijvingen van venster in het puzzelwoordenboek.: Aan het meertje keek de uitblinder nogal glazig crypt. Deel van een computer. Deel van een dak. Deel van een gebouw. Deel van een huis. Deel van het huis. Geeft uitzicht op meer dan een beroemdheid crypt. Geeft uitzicht op meer reclame crypt. Meer hemellichaam in het kader crypt. Meer reclame geeft uitzicht crypt. Meer reclame voor het raam crypt. Na de plas komt de beroemdheid voor het raam crypt. Onderdeel van een huis. Raam met een ruit. Raam met ruit. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Het Vlaams woordenboek venster.
Gryt, ik heb de voorbeeldzin wat gestandaardiseerd en een beetje gefrutseld aan de uitleg van het WNT. Draai maar terug als het niet goed is. Toegevoegd door de Bon op 28 aug 2010 1420.: Ik zou het lemma in die zin wijzigen dat enkel de als lidwoord opgegeven wordt, dan kan dit woord voor Limburg, en mogelijk zelfs heel Vlaanderen, geaccrediteerd worden. De venster is hoe dan ook geen Standaard Nederlands.
Wat is dagmaat voor pvc venster algemeen? Bouwinfo.
Vertikaal: tussen dorpel en gevelsteen bovenaan? Het venster staat op de dorpel maar wat bovenaan? Hoeveel zit het venster achter de gevel bovenaan? Of maw hoeveel is een venster groter dan de dagmaat? En hoe noemen deze maten in de snelbouwers?

Contacteer ons