Meer resultaten voor venster of raam

 
venster of raam
 
Betekenis venster.
Het raam is dan het beweegbare deel dat in een venster of kozijn Bron: nl.wikipedia.org. Een venster is een opening in een muur of wand van een gebouw om licht door te laten en waar men doorheen kan kijken. Een venster kan van een raam of glas worden voorzien.
Raam, ruit, venster en glas Gegrond.
Wanneer gebruik je het woord raam, venster, glas of ruit? Zit er echt onderscheid in of betekenen ze alle vier hetzelfde? Is er onderscheid tussen een raam of venster? Er is wel degelijk onderscheid tussen een raam of een venster.
Uw venster op de wereld De Clerck BVBA.
Waarom kiezen voor De Clerck? Wij creƫren uw venster op de wereld. Meer over ons. Premies en Voordelen. Er zijn heel wat premies en voordelen voorhanden bij het verbouwen of renoveren van uw woning. Wij zetten ze op een rijtje.
Venster muur Wikipedia.
In de bouwkunde verstaat men onder een raam een randwerk dat vensterruiten of glas omvat en als het beweegbare deel in een venster is aangebracht. Een venster is de opening in de muur en bestaat dus uit een kozijn met eventueel een raam.
Venster 17 definities Encyclo.
muur Een venster is een opening in een muur of wand van een gebouw, waar men doorheen kan kijken. Een venster kan van een raam of glas worden voorzien. In het geval van gebruik van glas spreekt men ook wel van ruit.
venster en raam The Dutch Grammar Forum.
Venster komt volgens mij uit het Latijn, raam zal wel een germaanse oorsprong hebben. Het raam kan ook een omlijsting of kader betekenen, net zoals om een raam vier latten zitten. In het spraakgebruik als synoniem voor venster is het glas er denk ik ooit bij gaan horen.
Venster muur Wikipedia.
In de bouwkunde verstaat men onder een raam een randwerk dat vensterruiten of glas omvat en als het beweegbare deel in een venster is aangebracht. Een venster is de opening in de muur en bestaat dus uit een kozijn met eventueel een raam.
Venster raam Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
22 maart 2018 1711: Antwerpen Hoboken. Raam venster pvc. 1 wit vast raam, dubbel glas met rolluik breedte: 1m07cm hoogte: 1m65cm. 22 maart 2018 1312: Wingene. In deze afdeling vind je alle materialen en gereedschappen voor wie bouwt of verbouwt.
Diverse soorten ramen en hun toepassingen. Shape. Shape. Shape.
Alles over ramen, vensters en kozijnen. Wikipedia schaart een venster onder de categorie muur en omschrijft het als een opening in een muur of wand van een gebouw waar men doorheen kan kijken. Wel wordt er verschil gemaakt tussen een raam en een venster, met als grootste verschil dat een venster niet perse voorzien hoeft te zijn van glas.
Venster raam Te koop 60 in Izegem 2dehands.be.
Venster raam en rolluik, in Bruin gekleurd aluminium schuift links en rechts open dubbel glas weg wegens verbouwing Afmettingen Hoogte 190, en breedte 125, cm. De reden voor uw klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek. Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie. Afdeling Kies afdeling Kies afdeling. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Rubriek Kies rubriek Kies rubriek. Categorie Kies categorie Kies categorie. Onterecht in Gratis af te halen. Houd mij op de hoogte van deze tip. reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Contacteer ons