Meer resultaten voor venster of raam

 
venster of raam
 
Venster raam Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
14 juli 2018 1418: Riemst Zichen-Zussen-Bolder. raam van wit pvc van 170m, lang op 126m, hoog dikte 6cm dubbel glas, staat al geruime tijd buiten linkse zijde een opendraaibaar venster van. 14 juli 2018 1131: Laakdal Eindhout. In deze afdeling vind je alle materialen en gereedschappen voor wie bouwt of verbouwt.
Raam, ruit, venster en glas Gegrond.
Wanneer gebruik je het woord raam, venster, glas of ruit? Zit er echt onderscheid in of betekenen ze alle vier hetzelfde? Is er onderscheid tussen een raam of venster? Er is wel degelijk onderscheid tussen een raam of een venster.
venster of raam.
Wanneer gebruik je het woord raam, venster, glas of ruit? Zit er echt onderscheid in of betekenen ze alle vier hetzelfde? Is er onderscheid tussen een raam of venster? Er is wel degelijk onderscheid tussen een raam of een venster.
Venster muur Wikipedia.
In de bouwkunde verstaat men onder een raam een randwerk dat vensterruiten of glas omvat en als het beweegbare deel in een venster is aangebracht. Een venster is de opening in de muur en bestaat dus uit een kozijn met eventueel een raam.
Onderdelen raam / venster JuridischForum.be.
materiaal ruit enkel of dubbel glas, aangedampt, krassen, los in raamwerk. Raamwerk zelf zie materiaal venster, corrosie, vervormingen, nog volledig verankerd in muur. 3, 9 jaar 4 maand geleden 09 mar 2009 1459.: Bedankt VDB maar het is eerder de naam van de verschillende onderdelen waaruit een ruit bestaat die ik nodig heb. Hoe noem je bvb het kader waarin de ruit zit? Hoe noem je het schuine gedeelte onderaan aan de buitenkant van het raam waar het water afloopt?
venster en raam The Dutch Grammar Forum.
Venster komt volgens mij uit het Latijn, raam zal wel een germaanse oorsprong hebben. Het raam kan ook een omlijsting of kader betekenen, net zoals om een raam vier latten zitten. In het spraakgebruik als synoniem voor venster is het glas er denk ik ooit bij gaan horen.
Verschil tussen raam, ruit, venster en glas Verschillen tussen.
In een raam, lijst of venster kan dus een ruit zitten. Het woord ruit staat eigenlijk voor de vierkante vorm van het glas, maar doorgaans is kan gezegd worden dat al het glas ook een ruit is. glas, raam, raam vs.
Betekenis venster.
Een venster is een opening in een muur of wand van een gebouw om licht door te laten en waar men doorheen kan kijken. Een venster kan van een raam of glas worden voorzien. In het geval van gebruik van Bron: nl.wikipedia.org.
Venster 18 definities Encyclo.
muur Een venster is een opening in een muur of wand van een gebouw, waar men doorheen kan kijken. Een venster kan van een raam of glas worden voorzien. In het geval van gebruik van glas spreekt men ook wel van ruit.
Diverse soorten ramen en hun toepassingen. Shape. Shape. Shape.
Wikipedia schaart een venster onder de categorie muur en omschrijft het als een opening in een muur of wand van een gebouw waar men doorheen kan kijken. Wel wordt er verschil gemaakt tussen een raam en een venster, met als grootste verschil dat een venster niet perse voorzien hoeft te zijn van glas.

Contacteer ons