Meer resultaten voor venster of raam

 
venster of raam
 
Synoniemen van raam; ander woord voor raam synoniemen.net.
glas, glasraam, ruit, venster raam zn.: kader, lijn, strekking raam zn.: raming, schatting raam zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: kader, lijstwerk, moulure, omkadering, omlijsting, raam, raamwerk, rand, wissellijst licht zn.: glasraam, kijkglas, raam, raampje, venster, vensterraam kader zn.:
Een ruit vervangen Brico.
Een voetbal die in het raam wordt getrapt of een venster dat dichtslaat door de wind Een ruitje is snel gebroken. Niet gemakkelijk om een glazenmaker te vinden die daarvoor wil langskomen. Grote kans dat u zelf te werk moet gaan!
Ruitenreinger Kärcher Window Vac Kärcher.
Simpelweg schoon zonder druppels. De nieuwste generatie van de ruitenreiniger Kärcher Window Vac zorgt niet alleen voor streeploos schone ramen, maar bespaart u ook een hoop tijd en moeite. De handige apparaten zuigen na het reinigen eenvoudig en betrouwbaar het water van het venster op zonder druppels en strepen.
Enkel of gewoon dubbel glas vervangen? oplossingen en premies.
Zijn je vensters nog goed winddicht en is het raamkader nog voldoende stevig? Dan kan het voldoende zijn dat je de beglazing vervangt door dubbel hoogrendementsglas of voor zover het profiel en het hang en sluitwerk van het raamkader daarvoor sterk genoeg zijn door drievoudige beglazing.
Ramen Middelkerke goudengids.be.
Profielen Deur raam. Rochesterlaan 4, 8470 Gistel. 10 Legein P. Jozef Cardijnlaan 98, 8620 Nieuwpoort. 11 Belisol Ramen en Deuren. Torhoutsesteenweg 417, 8400 Oostende. Woensdag 930: 1230.: Ramen in aluminium. Ramen in PVC. 12 DJT ALGEMENE SCHRIJN TIMMERWERKEN. Troonstraat 79, 8400 Oostende. 13 DJT-DUYCK JANSSEN. Troonstraat 79, 8400 Oostende. Elisabethlaan 322, 8400 Oostende. Bekijk alle adressen voor Lesage Schrijnwerkerij. Bekijk alle adressen voor PROFEL. Spermaliestraat 175, 8430 Middelkerke. Bekijk alle adressen voor Finstral AG Italy. Woensdag 1400: 1800.: Vaartdijk-Zuid 12, 8432 Leffinge Middelkerke. Sleutel op de deur. 17 Van Eecke L. Brugsesteenweg 109, 8433 Mannekensvere Middelkerke. Schrijn timmerwerken Aannemers. 18 Debruyne bvba. Schorestraat 11, 8433 Schore Middelkerke. uw partner in totaalconcepten in hout van plafond tot blokhut PVC ALU. Schrijn timmerwerken Aannemers. Kasten op maat. Bezoek onze webpagina. 19 European Design. Rietstraat 52, 8430 Middelkerke. Dressings op maat. Westendelaan 304-306, 8434 Westende Middelkerke. Bezoek onze webpagina. Schrijn timmerwerken Aannemers. Glas Venster spiegel Fabr. Isolatiewerken Thermische akoestische. Stad of gemeente.
U-waarde ramen berekenen.
U-waarde ramen berekenen. u waarde ramen. De U-waarde van een venster is afhankelijk van de U-waarde van het glas en het profiel. In de onderstaande rekenmodule berekent u de U-waarde van een venster op dezelfde manier als in een EPB-berekening.
Platdakvensters, vlak en met koepel FAKRO.
Dakvensters, steeds een stap vooruit. Dakvensters ver voor op hun tijd. Voldoende licht in je ruimte. Energiebalans in evenwicht. Eenvoudig, universeel montagesysteem. Wat onderscheid ons? Toepassingen van dakvensters. Opbouw van het raam. Kies uw dakvenster. Platdakvenster met koepel. Platdakvenster voor daktoegang.
Het Vlaams woordenboek venster.
Ook de raam vr, al lijkt dat alleen zo te zijn bij jongeren mijn vader keurt het iig af als zijnde geen echt dialect. Toegevoegd door Diederik op 18 mrt 2008 2119.: Gryt, ik heb de voorbeeldzin wat gestandaardiseerd en een beetje gefrutseld aan de uitleg van het WNT. Draai maar terug als het niet goed is. Toegevoegd door de Bon op 28 aug 2010 1420.: Ik zou het lemma in die zin wijzigen dat enkel de als lidwoord opgegeven wordt, dan kan dit woord voor Limburg, en mogelijk zelfs heel Vlaanderen, geaccrediteerd worden. De venster is hoe dan ook geen Standaard Nederlands. Toegevoegd door petrik op 02 jul 2013 1204.: Raar is dat: het valt mij sinds jaren op dat in Nederlandse vertalingen van veelal Engelstalige boeken het lidwoord de juist aan populariteit wint, zoals in, inderdaad, de venster, maar ook de poeder, de sap. Geen idee of dat oiv het Engelse the is.
VELUX Platdakvensters.
Voldoet aan de veiligheidsvereisten en voorziet de gebruikers van het gebouw tegelijk van het nodige comfort. Bij brand wordt het venster automatisch geopend zodat rook en andere schadelijke gassen uit het gebouw afgevoerd kunnen worden. Voor platte daken met een dakhelling van 0-15. Ontdek er meer over. Platdakvenster voor daktoegang. Robuuste afdekschelp in acrylaat of polycarbonaat.
Raamkader Therm.
Er hoeven bijvoorbeeld geen extra vensterbanken geplaatst te worden. De inzetvensters, kipvleugel of draai-/kipvleugel, zijn net als het kader gefabriceerd uit witte kunststof. Kelders, bijgebouwen en stallingen worden zo netjes van ramen voorzien. Zij worden ook vaak gebruikt in combinatie met kelderlichtschachten.

Contacteer ons